ces

CES vario Flex:

Modulair slotsysteem

Voor elke situatie goed uitgerust dankzij de “eerste-hulp-set”. voor slechts € 99,00

Alles wat een monteur in de toekomst bij de hand moet hebben om een defect slot te vervangen, is een handige “eerste-hulp-kit”. Met het nieuwe modulair opgebouwde “CES vario Flex”-slotsysteem heeft CESlocks namelijk het bestaande “vario”-systeem nogmaals aanzienlijk verbeterd  wat de sleuteldiensten zullen appreciëren omdat ze ter plaatse technisch nog beter uitgerust zijn en tegelijk ook hun voorraadbeheer kunnen optimaliseren.

Steekmaat, doornmaat en kozijnmaat variabel instelbaar

De eerste vereenvoudigingsstap bij het vervangen van een slot was de scheiding van het slotlichaam en de voorplaat bij het “CES vario”-systeem. Met het innovatieve en unieke slotsysteem “CES vario Flex” gaat CESlocks nu nog een stap verder: nu kunnen ook de belangrijkste maten van het slot zoals de steek-, doorn- en kozijnmaat variabel worden ingesteld.

Hierdoor kan de monteur met een minimum aan onderdelen een maximum aan verschillende slotvarianten samenstellen en is hij zo op elke situatie waarmee hij aan de deur te maken krijgt, ten volle voorbereid. Zelfs voor oudere sloten waarvoor tot dusver rekening moest worden gehouden met speciaal maatwerk en lange leveringstermijnen, is het modulaire “CES vario Flex”-systeem de ideale en snelste oplossing.

Het nieuwe systeem bevat een slotlichaam met de basisdoornmaat van 30 mm. Door de eenvoudige plaatsing van de afstandshouders die in het pakket zitten, kan de doornmaat (in 5-voudige stappen) tot op 45 mm worden uitgebreid. Bij levering is het slotlichaam ingesteld op een afstand van 92 mm. Als een afstand van 72 mm nodig is, kan hij door slechts twee schroeven los te maken met de meegeleverde inbussleutel snel en eenvoudig op de juiste maat worden samengeschoven. De montageset bevat voor elke doornmaat bijpassende nacht- en dagschoten. Met verschillende vlakke voorplaten, beginnend bij 16 mm breed en de U-profielvoorplaat van 24×6 mm kunnen alle mogelijke slotvarianten worden afgebeeld. Twee reduceerhulzen laten bovendien een verkleining van de tuimelaar toe van 10 tot 8 of 9 mm.

Dankzij de duidelijke gebruikershandleiding die bij de kit wordt geleverd, is de montage overigens zeer eenvoudig en altijd uitvoerbaar. Om de modulaire kit na gebruik te vervolledigen, hoeft u enkel de gebruikte onderdelen bij te bestellen. Hiervoor biedt CESlocks op basis van de doornmaat passende opvolgkits aan.

Dankzij het innovatieve slotsysteem kan de sleuteldienst zijn onderdelenvoorraad zo klein mogelijk houden en hierdoor zijn investeringskosten aanzienlijk verlagen.

BACK