Voor onze zakelijke klanten

U bent welkom in onze webshop, kijk rustig rond. Wilt u bestellen via de webshop? Dat kan. Dan openen wij graag een rekening voor u. Dat heeft zo zijn voordelen. U heeft geen omkijken meer naar de betalingen. De factuur wordt na 14 dagen automatisch afgeschreven.

Heeft u al een rekening bij het IJzerhuis?
Vraag ons nu om de inlogcodes voor de webshop. Dat kan per mail of via het contactformulier. Vergeet niet om uw klantnummer te vermelden. Wij sturen u uw inlogcodes per e-mail toe.

Heeft u nog geen rekening bij het IJzerhuis?
Dat maken we graag voor u in orde. Mail ons:

  • een kopie van inschrijving bij de Kamer van Koophandel
  • een kopie van uw geldige identiteitsbewijs
  • uw telefoonnummer(s) en uw e-mailadres
  • een ingevuld en ondertekend machtigingsformulier.

Wij openen direct een rekening voor u en sturen u per e-mail de inlogcodes. Zo kunt u snel en makkelijk bestellen in onze webshop.

Wilt u een rekening of inlogcodes voor de webshop aanvragen? 

Webshop account
Iedereen die deze site bezoekt kan vrij in onze webshop rondkijken, maar om in te kunnen loggen op de webshop is het noodzakelijk dat u eerst inlogcodes bij ons aanvraagt. Voorlopig is het alleen voor rekeningklanten mogelijk om deze codes aan te vragen. Als u al een rekening bij het IJzerhuis heeft kunt u per mail de codes aanvragen of u kunt gebruik maken van het contactformulier op de site. Vermeld daarbij uw klantnummer. Heeft u nog geen rekening, dan kunt u hieronder lezen hoe u die kunt vragen. Onderaan de pagina kunt u de benodigde formulieren downloaden.

Bij het IJzerhuis is het voor bedrijven mogelijk om op rekening te kopen. U kunt dan telefonisch, per fax of in onze webwinkel uw bestelling doen, waarna deze eventueel bij u bezorgd kan worden. Door ons automatisch incassosysteem heeft u verder geen werk aan de betaling van uw facturen.

Rekening openen
Voor het openen van een rekening bij ons bedrijf verzoeken wij u ons de volgende gegevens te verstrekken per post of per fax.

  • Een kopie van uw inschrijving van de Kamer van Koophandel
  • Een kopie van een geldig identificatiebewijs
  • Uw telefoon en faxnummer evt. GSM nummer

Machtiging
Tevens verzoeken wij u dit machtigingsformulier in te vullen en voor akkoord te tekenen.

De facturen welke u van ons ontvangt zullen dan automatisch bij u worden afgeschreven. Dit gebeurt met in achtneming van de op het machtigingsformulier vermelde betalingstermijn.

Voordeel: Het kost u helemaal geen tijd meer en foute of dubbele betalingen zijn uitgesloten.

Wij hopen op een fijne samenwerking en heten u van harte welkom als nieuwe klant van Het IJzerhuis.

BACK