dom-protector-online

Toegangscontrole

Toegangscontrole kan op vele manieren. Tegenwoordig neemt electronische controle een grote vlucht.

Het IJzerhuis biedt verschillende systemen hiervoor. Van een simpel offline systeem wat met kaarten geprogrammeerd wordt, tot complexe systemen die per computer over verschillende locaties aangestuurd kunnen worden. Kom voor een demo naar de winkel.

Onze partners in toegangscontrole zijn:

  • DOM
  • Nemef
  • Simons & Voss
  • HMB Profit Tools

De DOM Protector® online
De DOM Protector® online & DOM Accesmanager zijn online te gebruiken. Via de wereldwijde standaard TCP/IP! De RF Netmanager draadloos en Netmanager bekabeld leveren alle voordelen van online toegangscontrole.

Nemef Radaris Evolution veiligheidsbeslag
Radaris Evolution® is een elektro-mechanisch slot gecombineerd met een elektronisch beslag. Uniek is de zelfstandige inbraakwerendheid tot 5 minuten (SKG***®). Hiermee vormt de Radaris Evolution® een veilige, innovatieve en gebruiksvriendelijke beveiliging voor alle buitendeuren.

Simons & Voss Digitale europrofiel cilinder
Digitale cilinder met geïntegreerde elektronische component voor het inbouwen in deuren conform DIN 18250 met Europrofielsloten conform DIN 18251. De cilinder ontvangt de radiosignalen van de transponder en beslist of er al dan niet toegangsrecht bestaat.

HMB Motortronic
De Motortronic serie 007 is een elektromechanische Meerpuntssluiting, welke aan de boven- en onderzijde voorzien is van twee schuin toelopende haakschoten, die van onder naar boven sluitend zijn.
Deze Motortronic-sluiting vergrendelt altijd. De deur vergrendelt automatisch 3-6 seconden na het sluiten van de deur. Van buitenaf kan de deur ontgrendeld worden met een afstandsbediening. Ontgrendelen van binnen kan d.m.v. de deurkruk (paniekfunctie), via de intercom/wandschakelaar en met de afstandsbediening.

BACK