Nieuw in het assortiment: Showa werkhandschoenen

Nieuw in het assortiment van het IJzerhuis zijn de Showa werkhandschoenen! Je belangrijkste gereedschap verdient de beste bescherming.

De SHOWA handschoenen vertegenwoordigen goede handbescherming en geavanceerde innovatie. De werkhandschoenen bieden je de handbescherming die je nodig hebt. Het steeds innoverende bedrijf Showa zorgt ervoor dat elk type handschoen geschikt is voor het werk waarvoor hij is bedoeld. Elke Showa handschoen biedt een ongekend draagcomfort, is duurzaam en neigt naar perfectie.

Bij het IJzerhuis vind je een uitgebreid assortiment aan werkhandschoenen geschikt voor diverse werkomstandigheden. Elke werkhandschoen heeft zo zijn eigen specifieke kenmerken. De ene werkhandschoen heeft een hoge vingergevoeligheid, de ander heeft grip in droge- en natte omstandigheden of is olie- en vuilafstotend, en specifieke Showa werkhandschoenen zijn snij bestendig.

Het IJzerhuis heeft diverse modellen en maten Showa werk handschoenen in het assortiment. Bekijk het hele assortiment hier.

Stuur dit bericht door!

Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp
webdesign development

Waar bent u naar op zoek?