Wij maken gebruik van cookies. Geef hier onder aan welke u wilt accepteren.

Wij helpen je ijzersterk te werken

Het IJzerhuis maakt al 115 jaar duurzaam wonen en werken mogelijk door bouwbedrijven bij te staan met ijzersterk advies, innovatieve producten en de efficiŽntste ICT-processen op het gebied van bestellingen, voorraadbeheer en administratie. Zo kunnen we samen bouwen aan een betere toekomst.

Wij zijn dť partner voor renovatie, restauratie en onderhoud in de Randstad. Wij bieden onze partners kennis en vakmanschap, mooie producten en innovatieve oplossingen die bijdragen aan een duurzamere bouw ťn een duurzame relatie.

Vakmanschap

We hebben kennis van zaken, zijn gedreven en bedreven in ons vakgebied, hebben alles in huis wat je nodig hebt, zijn een lerende organisatie en hebben oog voor detail.

Sociaal

We willen het samen met jou doen. Meedenken, adviseren en zoeken naar de best mogelijke oplossing, dat is al 115 jaar onze specialiteit! We zijn altijd op zoek naar nieuwe medewerkers die willen werken in een bedrijf waar eerlijkheid, leergierigheid, hartelijkheid en gevoel voor humor belangrijk zijn.

Innovatief

We zetten in op de toekomst en zijn voorloper op het gebied van duurzaam ondernemen. Zo bieden wij inzicht in jouw carbon footprint met de CO2- Prestatieladder en kunnen voor je aan de slag met circulair hang- en sluitwerk voor een duurzame toekomst. Wij zien kansen in plaats van problemen!

Waarmaken

We werken resultaatgericht en zijn duidelijk in wat je van ons mag verwachten. We zijn immers samen verantwoordelijk voor een ijzersterk resultaat!