Het IJzerhuis is al sinds 1907 actief

  Het IJzerhuis is een begrip, sinds 1907.

  Ons assortiment is groot. Onze vakkennis maakt het verschil. Die kennis delen wij graag met u. Bel, mail of kom langs. Wij staan voor u klaar.

  Wij hebben alle A-merken in huis.

  Ons huismerk is Ivana. Ivana staat voor sterk gereedschap, hang- en sluitwerk en bevestigingsmaterialen voor de professionele eindgebruiker. Tegen concurrerende tarieven.

  Wij leveren binnen 24 uur. Als u dat wilt, nog dezelfde dag.

  Gratis en voor niks. Zo kunt u door met uw project. Bestel nu, wij maken het meteen voor u in orde.

  Puur gemak

  Wij maken het u graag gemakkelijk. Zo kunt u dag en nacht online bestellen en leveren wij binnen 24 uur. Met onze app kunt u via uw mobiel eenvoudig bestellingen plaatsen en terugvinden. Als u wilt, lenen wij u bovendien een scanner waarmee u op locatie uw verbruik kunt registreren. Dat kunt u vervolgens op uw computer uitlezen, wel zo handig voor uw voorraadbeheer. Nog iets, onze digitale facturen kunt u meteen inlezen in uw boekhoudpakket. Dat scheelt u veel werk.

  Groot assortiment, helder overzicht

  Ruim 24.000 artikelen telt ons assortiment. Overzichtelijk gepresenteerd, zodat u makkelijk uw weg vindt. Er zijn verschillende shops in de winkels. Zo presenteren Festool, Makita, Metabo en Bosch ieder hun assortiment elektrisch gereedschap. Ook is er een shop voor bouwbeslag en de modernste toegangscontrolesystemen, zoals de irisscan. Daarnaast vindt u bij ons alle gereedschappen van Ivana, Stanley, Gedore en Bahco. En nog veel meer. Kom langs of bestel nu. Ons distributiecentrum levert razendsnel.

  Raad en daad, op maat

  Stel ons uw vraag, wij adviseren u graag. Of het nu over gereedschappen gaat, hang- en sluitwerk of toegangscontrolesystemen. Hulp bij montage nodig? U zegt het maar, wij staan voor u klaar. Wist u dat wij ook Persoonlijke Beschermingsmiddelen (PBM’s) en werkkleding leveren. Die kunnen wij zelfs bedrukken in uw huisstijl. Vraag ons ernaar.

  Scherpe prijzen

  Dankzij een slimme inkoop, kunnen wij u haarscherpe prijzen bieden. Het IJzerhuis is namelijk lid van de Ivana Groep en van Zevij Necomij, de grootste inkoopcombinatie van de Benelux voor de technische handel.

  webdesign development

  Waar bent u naar op zoek?