Gratis 3D Hoodie bij aankoop van 2 Blaklader werkbroeken!

Stijlvol het najaar in: Gratis 3D Hoodie bij aankoop van 2 Blaklader werkbroeken!

Ga goed gekleed tijdens je werk of vrije tijd! Bij aankoop van 2 geselecteerde Blaklader werkbroeken ontvang je tijdelijk een Hoodie 3D model 3530  t.w.v. € 70.90 excl. btw HELEMAAL GRATIS!
Geef bij bestellen in de shop in de rubriek opmerkingen uw maat door (M t/m XXL) dan wordt de Hoodie automatisch meegeleverd, u hoeft hier verder niks voor te doen.

Blaklader X1900 1999 Baggy Stretch Werkbroek

Deze werkbroek van CORDURA® denim stretch heeft een normale pasvorm, laag kruis en slim-fit broekspijpen. Voor optimale bewegingsvrijheid en veel comfort heeft de broek stretchdelen in het kruis en op de kuiten. De knieën en de functionele zakken zijn CORDURA®-1000 versterkt en de spijkerzakken zijn voorzien van een rits, waarmee de spijkerzakken los of vast gedragen kunnen worden.

Shop deze werkbroek hier.

Blaklader X1900 1990 Denim Stretch Broek Zwart

Deze duurzame werkbroek van CORDURA® denim-stretch heeft extra stretchmateriaal in het kruis en op de kuiten voor optimale bewegingsvrijheid. De broek heeft een normale taille met slim-fit broekspijpen. Voorzien van top-loading kniezakken van CORDURA® stretch, voor maximaal comfort, zelfs bij het knielen.

Shop deze werkbroek hier.

Blaklader X1900 1998 Werkbroek 4WAY Stretch

Deze veelzijdige en comfortabele werkbroek met toelopende, voorgevormde pijpen is ontworpen om veeleisende taken aan te kunnen zonder afbreuk te doen aan comfort en pasvorm.Het materiaal is een soepel 4-weg stretchmateriaal dat zowel sterk als rekbaar is in alle richtingen. De broek heeft geavanceerde details en praktische zakken met CORDURA®-versteviging, een beenzak met een rits en plooi, duimstokzak, voorzakken met functionele gereedschaphouders en achterzakken met klep.

Shop deze werkbroek hier.

 

Bekijk alle werkbroeken hier.
Geef bij bestellen in de shop in de rubriek opmerkingen uw maat door (M t/m XXL) dan wordt de Hoodie automatisch meegeleverd, u hoeft hier verder niks voor te doen.

 

Stuur dit bericht door!

Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp
webdesign development

Waar bent u naar op zoek?