Stalen deuren op maat gemaakt

  Metal Frame Doors (MFD)

  Metal Frame Doors is een naam die u wellicht niet direct wat zegt maar we zijn onderdeel van Het IJzerhuis. In onze winkel in Zaandam beschikken we over een unieke showroom waar u van harte welkom bent! Om u nog beter van dienst te zijn vragen we u om een afspraak te maken met onze productspecialist via info@ijzerhuis.nl.

  Wij maken graag een offerte op maat! 

  We verzorgen een offerte op maat, op basis van de door u of uw aannemer aangegeven maten. Wij zullen bij uiteindelijke opdracht zelf bij u komen inmeten, zo loopt u nooit risico op een verkeerde maatvoering. 

  Poeder coaten & veiligheidsglas 

  We brengen op deze manier kleur, structuur en beschermlaag aan, waardoor het materiaal kras­bestendig wordt en een ‘high end’ karakter krijgt. 

  Showroom hang- & sluitwerk 

  Naast de deuren beschikken we in de showroom ook een ruim assortiment kwaliteits deurbeslag voor uw overige deuren en een ruime keuze uit grepen voor de taatsdeuren. Plaatsing Wij verzorgen desgewenst de plaatsing voor een prachtig eindresultaat! Bezoek de showroom op Symon Spiersweg 3 Zaandam. 

  Garantie 

  Metal Frame Doors werkt met duurzame en kwalitatieve materialen. Onze producten worden met zorg en precisie vervaardigd en gaan pas na een strenge kwaliteitscontrole de deur uit. Hierop geven we maar liefst 10 jaar garantie!

  Taatsdeur

  De alleskunner

  Opent naar twee kanten 90 graden! De stalen taatsdeur kan 180 graden draaien, waardoor deze naar twee kanten kan worden geopend. Dat maakt een taatsdeur zo uniek! Ander groot voordeel: er is geen kozijn nodig omdat het taatsscharnier in de boven en onderkant van de deur is verwerkt. Wij bieden ruime keuze in handgrepen. Onze glasprofielen zijn traditioneel en in slimline profielen uitgevoerd. Al onze deuren zijn voorzien van een hoogwaardige matte poedercoating wat de deuren een ‘high end’ afwerking geeft! Uiteraard zijn deze deuren voorzien van veiligheidsglas.

  Scharnierdeur

  De klassieker

  Deze deur is een prachtige verrijking van uw interieur en sfeer in huis, winkel, loft of op kantoor. Een echte klassieker. Onze deuren kunnen enkel of dubbel worden uitgevoerd en wij hebben een ruime keuze in deurbeslag. Al onze deuren zijn voorzien van een hoogwaardige matte poedercoating wat de deuren een ‘high end’ afwerking geven! Uiteraard zijn ook deze deuren voorzien van veiligheidsglas.

  Vast paneel of Raamkozijn
  De eyecatcher

  Een stalen raamkozijn is de ideale afscheiding tussen twee ruimtes. Het licht wordt doorgelaten, het geluid gedempt. Het kan goed gecombineerd worden met een stalen deur omdat onze profielen hier mooi op aansluiten. Dit geheel geeft een geweldig effect in de ruimte en geeft van beide zijdes hetzelfde aanzicht.

  Schuifdeuren
  De flexibele oplossing

  Onze schuifdeuren kunnen zowel voor als in de wand worden toegepast. We maken gebruik van de beste railsystemen waardoor het geheel heel licht te bedienen is. Een prachtige blikvanger in elk interieur!

  webdesign development

  Waar bent u naar op zoek?